Les millors experiències

t’esperan a Mas Cap de Ferro

Experiencies-mas-cap-de-ferro

Un lloc ideal per reconnectar

Quatre estacions, un bocí de territori envoltat de vinyes i espais acollidors i saludables t’acompanyaran en cada una de les teves intencions i propòsits. Estem segures que el Mas t’acollirà tant si vius un cap de setmana íntim fora del teu dia a dia, com si el que busques és compartir una estona de vida conscient i plena celebrant.

Hi podràs trobar un foc a terra magnètic a l’hivern, un sol càlid que t’acaricia la pell a la primavera, una piscina natural on submergir-te a l’estiu i les fulles de tardor que acompanyen una passejada entre vinyes, ametllers i garrofers.

El casament que sempre has desitjat

Un vermut sota l’ombra de grans pins, música suau que acompanya una cerimònia al bosquet, un ball sota el fals pebrer, llums càlides que il·luminen la piscina natural i una gran taula amb olor de flors entre les mèlies poden ser els records inoblidables del vostre casament.


Si somies i desitges una boda sostenible en un entorn natural i silvestre on celebrar un dia connectant en el més essencial, Mas Cap de Ferro és el vostre espai per viure aquest moment de manera plena i conscient.Calçotada-mas-cap-de-ferro

Calçotades, brasa i foc a terra

Farem tot el possible perquè en la teva calçotada no hi falti res de res: redoltes per tenir una bona flama, vermut per obrir la gana, calçots i viandes de proximitat, salsa de calçot feta amb morter, fruita dels nostres arbres i crema catalana per tenir el record més dolç.


Però el més essencial ho posaràs tu. Converses al voltant del foc mentre es couen els calçots, amistats i família recordant la vida que passa i una sobretaula per arreglar-ho tot. En definitiva, gresca i contemplació a parts iguals mentre us escalfeu vora les brases i veieu pondre’s el sol.

Busques el lloc ideal

per la teva celebració?

Explica'ns el teu projecte!

Si tens un somni, una idea vibrant o un projecte singular i creus que MCF pot acollir-te, explica’ns-ho i farem el possible per ajudar-te a fer-ho realitat.

Ens segueixes a

Instagram?
Contacte

Camí de Nulles, s/n – Partida Mas Cap de Ferro, 43887 – Nulles (Tarragona)